Yandex Metrica

Yunanistan tahriklerine bir yenisini ekledi! Sisam Adası'nda askeri geçit töreni düzenledi

Yunanistan tahriklerine bir yenisini ekledi! Sisam Adası'nda askeri geçit töreni düzenledi

Yunanistan son görüşmeyle birlikte Türkiye ile dostane bir tutum içerisine gireceğini söylese de yapılanlar tam aksini gösteriyor. Lozan Antlaşması'na göre askersiz ve silahsız olması gereken Sisam Adası'nda askeri geçit düzenleyerek Ege'de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Dünya

23.01.2024, 19:02

Yunanistan'ın son görüşmelerle birlikte Türkiye ile dostane bir ilişki kurmak istemesi gündemdeyken Sisam Adası'nda yaptığı askeri geçit 'bu nasıl dostane tavır' dedirtti. 

Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem an! Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem... Haberi Görüntüle

GAYRİ ASKERİ STATÜDEKİ SİSAM ADASI'NDA ASKERİ GEÇİT TÖRENİ DÜZENLEDİ

Lozan Barış Antlaşması'na göre gayri askeri statüde yer alan adalara asker konuşlandırmaya ve silahlandırmaya devam eden Yunanistan Lozan Barış Antlaşması'nı ihlal etmeye devam ediyor. Son olarak Sisam Adası'na Yunan komando birlikleri çıkartılarak askeri geçit töreni düzenlendi. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler büyük tepki çekti.

AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'IN TAHRİKLERİ SON DÖNEMDE ARTTI

Türkiye ile Yunanistan arasında tarihsel bir sorun haline gelen adalar meselesi, Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin sondaj çalışmalarını başlatmasıyla Yunanistan'ın tahrikleri son dönemde artış gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading