Yandex Metrica

Yunanistan'dan çarpıcı itiraflar: Güvendik çıplak bırakıldık!

Yunanistan'dan çarpıcı itiraflar: Güvendik çıplak bırakıldık!

Yunanistan birçok kez aldığı yanlış kararlarla diplomasi yerine gerilimi artıracak hamlelerde bulunuyor. Yunan TV kanalında konuşan konuklardan adeta çarpıcı itiraflar geldi. Bir gazetecinin, 'Bir kez daha Amerikalılara ve Almanlara güvendik, Rusya'yı kendimize düşman ettik, meselenin özü tamamen çıplak bırakıldık.' açıklaması Yunanistan'ın hali pür melalinin gözler önüne seriyor.

Dünya

23.01.2024, 18:49

Türkiye-Yunanistan arasındaki gerilimler devam ederken Yunanistan'ın birçok ülke ile diyalog mesajları yerine gerilimi artıracak hamleler yapması Yunanistan basınında da rahatsızlıkla karşılanıyor.

Karadeniz'de 3'lü müzakere: Ukrayna, Rusya ve Türkiye masaya oturdu: Dünya bu kararı bekliyor... Karadeniz'de 3'lü müzakere: Ukrayna, Rusya ve Türkiye masaya oturdu: Dünya... Haberi Görüntüle

'TAMAMEN ÇIPLAK BIRAKILDIK'

Yunan TV programında konuşan konuklar Yunanistan'ın yanlış kararlar aldığını savunarak acı bir gerçeği itiraf etti. Yunan konuk;

''Mesele şu ki biz enerji ile ilgili milli anlatımızı bu eksende ve projede saymıştık ve şimdi çöktüğünü görüyoruz. Amerikalılara ve Almanlara bir kez daha güvenmiştik. Rusları düşmanımız yapan Yunanistan'ın yarısını Amerikalılara verdikve karşılığında bir şey umarak ama hiçbir şey almamakla kalmadık. Rusya'yı kendimize düşman ettik. Meselenin özü tamamen çıplak bırakıldık.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading