Yandex Metrica

Yunanistan alçak provokasyon! PKK’lı teröristi zorla Türkiye’ye yollamaya çalıştılar!’ MSB’den flaş açıklama

Yunanistan alçak provokasyon! PKK’lı teröristi zorla Türkiye’ye yollamaya çalıştılar!’ MSB’den flaş açıklama

Yunanistan'dan alçak provokasyon! MSB, Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderilmeye çalışılan 22 kişiye müdahale edildiği ve bu kişilerden birinin PKK üyesi olduğu açıkladı. 

Dünya

23.01.2024, 20:20

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 22 kişiye müdahale edildiği ve bu kişilerden birinin PKK üyesi olduğu açıklandı.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak tecrübeli paralı asker aranıyor Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN'TAN SKANDAL HAREKET

Yunanistan'dan zorla ülkemize gönderilmeye çalışılan 22 kişiye hudut birliklerimiz tarafından müdahale edildi. Yapılan incelemede şahıslardan birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Ayrıca Irak'tan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan bir kişi yakalandı. Yapılan incelemede şahsın PKK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading