Yandex Metrica

Yunan medyasının Türkiye korkusu: Türkiye'ye karşı nükleer silah almalıyız!

Yunan medyasının Türkiye korkusu: Türkiye'ye karşı nükleer silah almalıyız!

Yunan basınında çıkan "Yunanistan, Türkiye'yi engelleyebilir mi?" başlıklı yazıda Türkiye'ye karşı alınacak önlemler tartışıldı.

Dünya

23.01.2024, 20:49

Yunan basınında çıkan ve Yunanistan'ın uluslararası kamuoyunun desteğini alabilmesi için Türkiye'yi saldırgan olarak göstermenin hayati önem taşıdığını dile getiren yazıda, muhtemel bir çatışma halinde Atina hükümetinin diplomatik avantaj elde etmek için Gökçeada, Bozcaada ve Trakya'nın işgal edilmesi gerektiği ileri sürüldü.

Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek duyurdu Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek... Haberi Görüntüle

NÜKLEER SİLAH ÖNERİSİ

Haberde Türkiye'yi caydırmanın en iyi yolunun Yunanistan'ın bir dizi nükleer silah ve füze platformlarına sahip olması gerektiği belirtilirken, "Daha küçük bir ülkenin daha güçlü rakiplerini caydırmasının tek yolu budur. Pakistan'ın nükleere sahip olması Hindistan'ı aşırı derecede temkinli yapıyor. Aynı şekilde, İsrail'in nükleer sahibi olduğu bilgisi Arapları müzakerelere açık hale getirdi. Nükleer silahlar Kuzey Kore'deki Kim Jong-un rejiminin hayatta kalmasını sağlıyor" ifadeleri kullanıldı.

Hava ve deniz üstünlüğünün olmaması durumunda yenilginin kesin olacağını yazan Yunan basını, "Yunanistan, 1897'de yaptığı gibi, büyük güçlere Türk ilerleyişini durdurmaları için yalvaracak" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading