Yandex Metrica

Yunan Bakan'dan Hulusi Akar'a küstah cevap: Kaş'ı gösterip 'Sadece 2 mil, bakalım ne olacak' dedi

Yunan Bakan'dan Hulusi Akar'a küstah cevap: Kaş'ı gösterip 'Sadece 2 mil, bakalım ne olacak' dedi

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, kurtuluşunu kutlamak için ziyaret ettiği Meis Adası'ndan Kaş'a bakarak, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?" dedi.

Dünya

04.02.2024, 23:07

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, geçtiğimiz haftalarda adanın kurtuluşunu kutlamak üzere Meis Adası'nı ziyarete giden Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Haralambos Lalusis, adanın belediye başkanı ve üst düzey askerlerin önünde konuştu. Yunan gazetesi To Vima'nın aktardığına göre Meis Limanı'ndan Antalya'nın Kaş ilçesini gösteren Panagiotopulos, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?" dedi.

Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR'A KÜSTAH CEVAP

To Vima'nın aktardığına göre Nikos Panagiotopoulos'un sözleri Hulusi Akar'ın daha önce yaptığı bir konuşmaya cevap niteliği taşıyordu. Akar daha önce "Türkiye'ye 1950 metre mesafede Meis Adası var. Bir Harp Okulu öğrencisinin yüzme standardı 2 bin metre. Normal bir Harp Okulu öğrencisi yüzerek gider oraya" demişti.

Geçtiğimiz aylarda NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nda Bakan Hulusi Akar ve Yunan mevkidaşı Panagiotopoulos bir araya gelmiş iki bakanın fotoğrafı ve beden dilleri çok konuşulmuştu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading