Yandex Metrica

Yola saçılan paralar otobanda kaos yarattı

Yola saçılan paralar otobanda kaos yarattı

ABD'nin Güney Kaliforniya eyaletindeki otoyolda sürücüler, zırhlı araçtan yola saçılan nakit paraları kapmak için birbiriyle yarıştı.

Dünya

23.01.2024, 18:19

ABD'nin Güney Kaliforniya eyaletindeki bir otoyolda seyir halinde olan bir zırhlı araçtan yola çanta dolusu nakit para saçıldı. Paraları gören sürücüler, akan trafiğe rağmen kenara çekip paraları toplamak için birbirleriyle yarışmaya başladılar. 

Paraların ise kamyonun kapısının açılması sebebiyle düştüğü sanılıyor. 

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir! O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu:... Haberi Görüntüle

TRAFİK KİLİTLENDİ 

Çoğunluğu 1 ve 20 dolardan oluşan banknotların yola saçıldığını ifade eden Kaliforniya Otoyol Devriyesinden Çavuş Curtis Martin, iki kişinin gözaltına alındığını bildirirken, parayı aldığı tespit edilen diğer kişilerin de cezai suçlamalarla karşı karşıya kalabileceği konusunda uyardı. 

Siyonist İsrail Hamas lideri Henniye'nin ailesini hedef aldı:  İsmail Henniye'nin 3 oğlu hayatını kaybetti Siyonist İsrail Hamas lideri Henniye'nin ailesini hedef aldı: İsmail Henniye'nin... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Martin, olay yerinden geçenlerin tespitinin sağlanması için çok sayıda video kaydı bulunduğunu hatırlattı. 

FBI'ın olayla ilgili soruşturma başlattığını ifade eden Martin, yoldan toplanan paraların Vista'daki büroya geitirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Ne kadar paranın kaybedildiği açılmazken, soruşturma haberinin yayılmasından sonra 10 kişinin topladığı paraları emniyet birimlerine ulaştırdığı öğrenildi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading