Yandex Metrica

Yoğun fırtına 61 İngiliz'i bir barda mahsur bıraktı

Yoğun fırtına 61 İngiliz'i bir barda mahsur bıraktı

İngiltere'de yoğun kar yağışı bir barın içinde 61 kişiyi esir etti. Barda üçüncü günlerini geçiren bar müdavimleri iyi dostluk kurduklarını açıkladılar.

Dünya

23.01.2024, 18:22

İngiltere'nin kuzeyinde bulunan Yorkshire Dales bölgesindeki Tan Hill Inn barının sahibi Nicola Townsend, barda mahsur kalan herkesin moralinin iyi olduğunu ifade etti. 

Townsend, "Oldukça iyi bir dostluk kurdular, büyük bir aile gibi oldular." dedi.

Gün batınca yer yataklarında dinlenen bar müşterileri vakitlerini oyun oynayarak, komedi filmi izleyerek ve kendileri gibi mahsur kalan müzik grubu Oasis'i dinleyerek vakit geçiriyor. 

Barda mahsur kalanlardan Martin Overton, kendini harika hissettiğini ifade ederken bir dahaki gelişinde biraz giysi ve kürek getireceğini ifade etti. 

BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma noktasına geldi! 21 kişi hayatını kaybetti BAE 75 yıl sonra aynı kabusu yaşadı: Umman'da hayat durma... Haberi Görüntüle

KURTARILDIKTAN SONRA DA DOSTLUKLAR DEVAM EDECEK

Mahsur kalanlardan birisi ise kurtarıldıktan sonra da burada kurulan dostlukların uzun süre devam edeceğini söyledi. 

Diğer yandan, 3 günün ardından mahsur kalan 7'si personel 61 kişinin bugün kurtarılması bekleniyor. 

Deniz seviyesinden 528 metre yükseklikte bulunan ve ülkenin en yüksek barı olarak kabul edilen Tan Hill Inn'e giden yola devrilen elektrik kablolarının emniyete alınmasının ardından mahsur kalanlara ulaşılabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading