Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeni iş sektörü! Koronavirüs olana 50 bin TL verilecek

Yeni iş sektörü! Koronavirüs olana 50 bin TL verilecek

İngiltere şok eden bir deneye ev sahipliği yapmacak. Bir firma insanların deneysel aşılara veya tedavilere nasıl cevap verdiklerini saptamak için koronavirüs olacak gönüllüler arıyor. Deneyde yer alacak kişilere 4 bin sterlin (yaklaşık 50 bin TL) verilecek.

Dünya

23.01.2024, 18:09

Yaklaşık 2 yıldır koronavirüs belası üzerimizden gitmiyor. Dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını kaybettiği salgın ilk zamandan beri bilimin insanlarının takibinde. Bu kapsamda pek çok araştırma yapıldı. Koronavirüse karşı elimizdeki güçlü silah olan aşıları bu araştırmalara borçluyuz.

Bilim dünyası İngiltere'den gelen son haberi konuşuyor. Zira ülkenin başkenti Londra'da laboratuvara dönüştürülen bir otel, dünyada insanlara Kovid -19bulaştıran ilk tesis olmaya hazırlanıyor.

New York Post'ta yer alan habere göre, Open Orphan isimli firma virüsü taşımaya gönüllü olan kişilere 4 bin sterlin (yaklaşık 50 bin TL) verecek.

Ekip bu deney ile insanların deneysel aşılara veya tedavilere nasıl cevap verdiklerini saptamayı umuyor.

İşgal ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda sivil... Haberi Görüntüle

DİĞER VİRÜSLER DE DENENECEK

Şirketten konu ile ilgili yapılan açıklamada test kapsamında sadece Kovid-19 değil diğer virüs ve bakteriler de gönüllülere verilecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading