Yandex Metrica

Yahudi yerleşimci Filistinli çocuğu otomobiliyle ezdi

Yahudi yerleşimci Filistinli çocuğu otomobiliyle ezdi

Yahudi yerleşimci, 9 yaşındaki Filistinli çocuk Hüseyin Nadir Süleyman'ı "aracıyla ezerek" yaraladı. Yahudi yerleşimci bölgeden aracıyla kaçarken çocuk hastaneye kaldırıldı.

Dünya

23.01.2024, 22:07

İsrailli bir Yahudi yerleşimcinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir çocuğu aracıyla ezerek yaraladığı bildirildi.

AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı Haberi Görüntüle

ÇARPIP KAÇTI

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre İsrailli bir yerleşimci, Batı Şeria'nın güneyinde yer alan Taku beldesinden 9 yaşındaki Hüseyin Nadir Süleyman'a çarptıktan sonra kaçtı.

Olayın beldenin yakınlarındaki Hırbet ed-Deyr bölgesinden geçen ana caddede meydana geldiği belirtilen haberde, tedavi için Beyt Cala kentindeki Arap Cemiyeti Hastanesine nakledilen çocuğun durumunun stabil olduğu açıklandı.

İsrail polisinden olaya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si yoksulluk sınırında 1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si... Haberi Görüntüle

İŞGALCİ YAHUDİLER İLE FİLİSTİNLİLER ARASINDA RAMAZAN AYINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Filistin toprakları, ramazan ayının başından bu yana Filistinliler ve İsrailliler arasında gözle görülür bir güvenlik gerilimine sahne oluyor.

İsrail'in 1967'de işgal ettiği Batı Şeria'da 250'den fazla yasa dışı Yahudi yerleşim birimi bulunuyor. Bu yerlerde ikamet eden yaklaşık 500 bin fazla Yahudi yerleşimci, işgal altında yaşayan Filistinliler için hayatı daha da zor hale getiriyor.

Uluslararası hukuka göre, işgal altındaki topraklarda bulunan tüm Yahudi yerleşim birimleri yasa dışı kabul ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading