Yandex Metrica
SON DAKİKA
Washington Post gazetesi PKK'ya kucak açtı: ABD'nin sadık müttefikiyiz, bizi unutmayın

Washington Post gazetesi PKK'ya kucak açtı: ABD'nin sadık müttefikiyiz, bizi unutmayın

Şanlı Türk ordusu Suriye'nin kuzeyine kara harekatı düzenlemek için eller tetikte gün sayarken YPG/PKK'nın elebaşlarından Mazlum Kobani, Washington Post gazetesine yazdığı yazıda ''ABD'nin sadık müttefikiyiz, bizi unutmayın'' açıklamasında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 20:08

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik hava harekatı düzenlemiş ve teröristlerin inlerini yerle bir etmişti. Mehmetçik, şimdi ise eller tetikte kara harekatı için gün sayıyor. TSK'nın olası kara harekatı PKK'yı panikletti.

Eli kanlı kerör örgütü YPG/PKK'nın elebaşlarından Mazlum Kobani, Washington Post gazetesine yazdığı yazıda öldürülen teröristleri masum insanlar gibi gösterdi. Mazlum Kobani, kendilerine TIR'larla silah yardımı yapan ABD'den yardım dilendi.

ABD'den Gazze için ilk adım! Blinken ateşkes hamlesini dünyaya duyurdu Haberi Görüntüle

''ABD'NİN EN SADIK MÜTTEFİKİZ BİZİ UNUTMAYIN''

YPG/PKK'nın elebaşlarından Mazlum Kobani, "Amerika'nın Suriye'deki en sadık müttefikiyiz. Bizi unutmayın" başlıklı yazısında, ''Türkiye, bu yıl SDG'deki ve yönetimimizdeki birçok meslektaşıma suikast düzenledi. Tehdit altındayız. Washington yönetiminden destek istiyoruz." şeklinde bir ifade kullandı.

Gazze için kritik uyarı: İnsan yapımı bir felaket, halkın yarısı... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'Yİ DURDURMAK İÇİN SOMUTLAR ADIMLAR ATIN''

Kara harekatından endişe eden Mazlum Kobani, "Böyle bir saldırının sonuçlarının ne olacağını biliyoruz çünkü Türkiye bunu daha önce iki kez yaptı. Türkiye'nin durdurulması için derhal somut adımlar atılması gerek." diyerek uluslararası topluma seslendi.

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ABD'YE YAKIN NOKTALAR HEDEF ALINDI

Mazlum Kobani, Washington Post gazetesindeki yazısının bir bölümünde Haseke'de bir ABD askeri üssünde bulunduğu sırada çok yakın bölgeye operasyon yapıldığını, ABD kuvvetlerinden sadece yüzlerce metre uzağındaki yerin vurulduğunu ve bunun hayatına yönelik bir girişim olduğuna inandığını belirtti.

AB'den Rusya'ya seçim tepkisi: 'İş altındaki Ukrayna topraklarında yapılan seçimler... Haberi Görüntüle

ORTAK DEVRİYE YENİDEN BAŞLADI

Öte yandan ABD askerleri SDG adını kullanan YPG ile ara verilen ortak devriyelere yeniden başladı. Hasake vilayetindeki ABD üssünden 4 Amerikan ve 1 Suriye Demokratik Güçleri'ne ait zırhlı aracın birlikte çıktığı görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading