Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vucic: 2023 Avrupa için 2022'den çok daha zor olacak

Vucic: 2023 Avrupa için 2022'den çok daha zor olacak

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Avrupa'nın resesyona yaklaştığına dikkat çekti ve 2023'ün özellikle Avrupa için 2022'den çok daha zor olacağını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 22:16

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Belgrad'da düzenlenen basın toplantısında 2022 yalı ile ilgili değerlendime yaptı. Basın mensuplarına açıklama yapan Vucic, Kosova ile sorunların yanı sıra Avrupa'nın ekonomik durumu hakkıında konuştu.

G7 ülkelerinden İran ve Rusya'ya tehdit: Karşılık vermeye hazırız Haberi Görüntüle

SIRP ORDUSUNA TAKVİYE

Vucic, Sırp Ordusu Özel Kuvvetleri'nin bin 600'den 5 bine çıkarılacağını söyledi ve şu şekilde konuştu:

2023 yılının tamamı için ana görev, Sırp Ordusu'nun özel birliklerindeki 1.600 savaşçıyı 5.000'e çıkarmak olacaktır. Maaşlar çok büyük olacak ve tüm gençleri davet ediyorum, çünkü temel maaşlar 2 bin avronun üzerinde olacak, ayrıca vardiyalar, gece vardiyaları için ekstra ödeme yapılacak.

Vucic bir Avrupa ülkesinden füze ve rampa aldıkarını belirtirken ülkeye dair herhangi bir bilgi vermedi. 

İyi günde kötü günde: ABD askerleri ölen PKK/YPG'li teröristler için... Haberi Görüntüle

'AVRUPA RESESYONA YAKLAŞIYOR'

Vucic, ABD, ABD ve Çin'deki ekonomik gerilemenin 2022'ye göre daha da artacağını söyledi ve "2023'ün Avrupa ve küresel düzeyde 2022'den daha zor, çok daha zor olmasını bekliyorum" dedi.

ABD resesyonda, resesyona yaklaşıyor... Çin'in büyüme rakamları düştü, Avrupa resesyona yaklaşıyor. Biz de bu sistemin, zincirin bir parçasıyız.

Mescid-i Aksa'da İsrail zulmü! İsrail askerlerinden Ramazanın ilk cuma namazını... Haberi Görüntüle

'SIRBİSTAN'I SAVAŞTAN KURTARDIK'

Vucic neredeyse savaşın eşiğinden döndükleri Kosova ile ilgili açıklama yaparken "Sırbistan'ı savaştan kurtardık" dedi ve Kosova'yı tanıyan ülkelere, Kosova'yı tanımamaları için çağrı yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading