Yandex Metrica

Vatikan açıkladı! Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti

Vatikan açıkladı! Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti

Vatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa Emeritus 16. Benedict'in öldüğünü açıkladı. 16. Benedict, Katolik Kilisesi'ndeki cinsel istismar skandallarının ardından yaşlılığını gerekçe göstererek 2013'de istifa etmişti.

Dünya

23.01.2024, 20:14

Son dakika haberleri... Vatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa 16. Benedict'in öldüğünü açıkladı.

Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri dönmedikçe anlaşma yok' Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri... Haberi Görüntüle

HASTAYDI

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, selefi Benedict için dua talep edip "Hepinizden Papa Emeritus Benedict için özel dualarınızı istiyorum. O çok hasta" demişti.

Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu tespit edildi! Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu... Haberi Görüntüle

2013'TE İSTİFA ETMİŞTİ

16. Benedict, Katolik Kilisesi'ndeki cinsel istismar skandallarının ardından yaşlılığını gerekçe göstererek 2013'de istifa etmişti.

Benedict, 600 yıl aradan sonra istifa eden ilk Papa olmuştu. Papa Francis, 13 Mart 2013'te Papa Benedict'in yerini alarak Latin Amerika'dan gelen ilk Papa olmuştu.

Ayrıntılar geliyor...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading