Yandex Metrica

Sitede Ara

Ürdün'de hayat pahalılığı protesto edildi

Ürdün'de hayat pahalılığı protesto edildi

Ürdün'de siyasi partiler ve STK'ların çağrısı üzerine cuma namazı sonrası başkent Amman'ın merkezindeki Hüseyin Camisi önünde toplanan cemaat eylem yaptı.

Dünya

06.02.2024, 22:30

Ürdün'ün başkenti Amman'da yüzlerce kişi hayat pahalılığı ve başbakanın yetkilerini artıran 'savunma yasasını' protesto etti.

Siyasi partiler ve STK'ların çağrısı üzerine cuma namazı sonrası Amman'ın merkezindeki Hüseyin Camisi önünde toplanan kalabalık eylem için Nahil meydanına doğru yürüyüşe geçti.

Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi önlemler almak zorundayız' Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi... Haberi Görüntüle

'BURADA İNSAN VAR'

Göstericiler yürüyüş esnasında 'Fiyat yükseltmeye hayır', 'Savunma kanununa hayır.', 'Burada insan var' gibi sloganlar attı.

Eylemciler, hükümetin uyguladığı tedbirleri ve ülkedeki yönetim anlayışını kınayan eylemciler, "savunma yasasının" iptalini talep ettikleri sloganlar attı.

Ürdün'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye yansımaları çerçevesinde, bir yıldan az bir süre içinde akaryakıta 8 kere zam yapıldı, gıda fiyatlarında da benzeri görülmemiş artışlar kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading