Yandex Metrica

Ünlü Rus iş adamı Sergey Protosenya eşi ve kızının cesetleri bulundu

Ünlü Rus iş adamı Sergey Protosenya eşi ve kızının cesetleri bulundu

Rus gaz şirketi Novatek'in başkan yardımcısı Sergey Protosenya, Costa Brava'da ki evinde asılı halde bulundu. Sergey Protosenya'nın eşi ve kızı da aynı evde bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Dünya

09.03.2024, 23:05

Rus doğalgaz devi Novatek'in başkan yardımcılığı görevini yürüten Sergey Protosenya, 53 yaşındaki eşi ve 15 yaşındaki kızı İspanya'nın Costa Brava sahilindeki evinde ölü olarak bulundu.

İsrailli ırkçı bakandan insanlık dışı öneri: Filistinliler infaz edilsin İsrailli ırkçı bakandan insanlık dışı öneri: Filistinliler infaz edilsin Haberi Görüntüle

İNTİHAR NOTU BULUNAMADI

Salı günü Protosenya ailesinin üç üyesinin cesedinin bulunduğu Lloret de Mar malikanesinde yapılan incelemede intihar notu veya herhangi bir açıklama bulunamadı. İntihar notu bulunmadığından ve kötü muammele yapılmadığından ölümlerin intihar olabileceği konuşuluyor. Yerel basın, Protosenya'nın karısını ve kızını uyurken bıçakladığı ve ardından intihar ettiği ihtimalini öne çıkardı. Polis suça mafyanın karışıp karışmadığını da araştırıyor.

İsrail kanıt sunamadı: UNRWA ile ilgili Hamas iddiaları çöktü İsrail kanıt sunamadı: UNRWA ile ilgili Hamas iddiaları çöktü Haberi Görüntüle

400 MİLYON EURO'LUK SERVETE SAHİPTİ

Ünlü Rus iş adamı Sergey Protosenya'nın 400 milyon euroluk bir servete sahip olduğu ve genellikle Fransa'da yaşadığı belirtiliyor.

Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad gemisi geri dönüyor Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad... Haberi Görüntüle

POLİS ÜÇ CESETLE KARŞILAŞTI

Rus aile, Paskalya tatili için İspanya'ya gelmişti. Bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis, ikisi odada, biri bahçede olmak üzere üç ceset buldu. Bordeaux'da yaşayan ailenin erkek oğlu, Pazartesi akşamı aile üyeleriyle telefonda konuştu ve ertesi sabah tekrar aradı ama hiçbir telefona cevap alamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading