Yandex Metrica

Ülkeyi sarsan skandal! Boris Johnson yasak partiyi inkar etmişti ifşa oldu

Ülkeyi sarsan skandal! Boris Johnson yasak partiyi inkar etmişti ifşa oldu

İngiltere Başbakanı Boris Johnson yasak partiyi inkar etmişti. Tam kapanma döneminde toplantı fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraftaki kimsenin sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması, ülkede infiale yol açtı.

Dünya

23.01.2024, 18:30

Kendisi ve ekibinin geçen sene Noel partileri düzenleyerek koronavirüs kısıtlamalarını ihlal etmekle suçlanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkenin gündeminden düşmüyor.

Ölme garantili yeni akıma tepkiler büyüyor! 92 milyon kez izlenen video hakkında yetkililerden uyarı! Ölme garantili yeni akıma tepkiler büyüyor! 92 milyon kez izlenen... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAF İFŞA OLDU

Muhalif parti liderlerinin istifasını istediği İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un, ülkede tam kapanmanın uygulandığı Mayıs ayı ortasında karantina sırasında başbanlık konutunun bahçesinde eşi ve 17 personeliyle birlikte şarap içerken ve peynir yerken göründüğü bir fotoğrafı ortayı çıktı.

AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs vurgusu AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs... Haberi Görüntüle

'KAMUOYUNUN YÜZÜNE ATILAN BİR TOKAT'

Fotoğraftaki kimsenin sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması, ülkede büyük eleştirilere yol açtı. İşçi Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Angela Rayner, olayı "İngiliz kamuoyunun yüzüne atılan bir tokat" olarak tanımladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading