Yandex Metrica

Ülkesinde istemeyen adam Paşinyan herkesi şaşırttı: Evet, Türk’üm

Ülkesinde istemeyen adam Paşinyan herkesi şaşırttı: Evet, Türk’üm

Ülkesinde istenmeyen adam ilan edilen Paşinyan'dan gazetecinin sorusuna ilginç yanıt geldi. Gazetecinin sorusuna “Evet, Türk'üm” yanıtını vermesi Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ı ülkesinde gündem haline getirdi.

Dünya

23.01.2024, 19:23

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bir gazetecinin “Türk müsünüz?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Paşinyan, “Evet, evet, Türk’üm" dedi.

Yıllardır Azerbaycan topraklarını işgal eden ve geçtiğimiz yıl ağır bir mağlubiyet alan Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan'dan ilginç açıklamalar geldi. Yenilgi sonrası istifa etmesi istenen Paşinyan, şimdiler de ise her fırsatta Türkiye ve Azerbaycan ile ilişkileri düzeltmek istediğini ifade ediyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Refah açıklaması: 'İsrail'in ne zaman saldıracağını bilmiyoruz' ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Refah açıklaması: 'İsrail'in ne zaman saldıracağını... Haberi Görüntüle

''EVET, TÜRKÜM'' DİYE CEVABI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Barıştan yana olduğunu söyleyen ve ilişkilerin düzelmesini isteyen Paşinyan, bu tavrı nedeniyle kendisine muhalif olan isimler tarafından "Türk" olarak adlandırıldı. Nikol Paşinyan’ın bir gazetecinin "Türk müsünüz?" sorusuna "Evet, evet, Türküm" şeklindeki cevabı gündem oldu.

Savaşın sonucunda Azerbaycan 2 bin 906 şehit verdi. 11 bin askeri gazi oldu.

Ermenistan’ın ise 4 bin askeri ölürken, 11 bin askeri yaralandı. Yüzlerce Ermeni askerinin kayıp olduğu ve 60 tanesinin de esir düştüğü bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading