Yandex Metrica

Sitede Ara

Ukraynalı askerlerin eşleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! 'Mariupol'ü kurtar'

Ukraynalı askerlerin eşleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! 'Mariupol'ü kurtar'

Rusya'nın işgal sürecinde uzun süredir kuşattığı Mariupol'de mahsur kalan Ukraynalı askerlerin eşleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi. Mariupol'de tahliye koridoru açılmasını isteyen eşler 'Erdoğan, Mariupol'ü kurtar' diye slogan attı.

Dünya

23.01.2024, 19:12

Rusya, 24 Şubat'tan bu yana sürdürdüğü işgalde kritik öneme sahip Mariupol'de kısmi olarak kontrolü ele geçirdi. Ukraynalı askerler ise kentin bir noktasında bir grup sivil ile beraber Ruslar tarafından kuşatıldı. 

ABD'den skandal İnsan Hakları Raporu: Türkiye bölümü dikkat çekti ABD'den skandal İnsan Hakları Raporu: Türkiye bölümü dikkat çekti Haberi Görüntüle

PUTİN MARİUPOL'Ü ALIN EMRİ VERDİ 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mariupol'ün hemen ele geçirilmesi isterken, operasyon da yapılmaması emrini verdi. Bu sebeple yüksek bombardımana maruz kalan kentte, sivillerin yaşamı tehlikeye girdi. Putin, operasyon emri vermemesine gerekçe olarak ise Rus askerlerini kaybetmek istememesi olarak gösterdi. 

Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Haberi Görüntüle

SİVİLLER KENTTE MAHSUR KALDI 

Diğer yandan Mariupol'de sıkışan Ukraynalı askerler ile siviller su ve gıda stoklarının bitmeye başladığını ifade ederek, yardım talep etti. 

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

UKRAYNALILAR EŞLERİ İÇİN ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Kiev'de toplanan bir grup gösterici ise Mariupol için dünyadan destek istedi. BM ve Kızılhaç'tan yardım isteyen göstericiler, "Erdoğan, Mariupol'ü kurtar ve Erdoğan lütfen Mariupol'da koridor kur" diye slogan attı.

Eşi Azovstal fabrikasında mahsur kalan Julia isimli bir kadının organize ettiği eylemde "Mariupol'ü kurtarın" sloganları atıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading