Yandex Metrica

Ukrayna'ya milyonlarca dolar değerinden kripto para bağışı yapıldı

Ukrayna'ya milyonlarca dolar değerinden kripto para bağışı yapıldı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminden bu yana beş gün geçti. Saldırılar sebebiyle Ukrayna'ya 17 milyon dolar değerinde kripto para yardımı yapıldığı duyuruldu.

Dünya

23.01.2024, 18:53

Rusya'nın işgal girişimleri sonrası Ukrayna halkına dünyanın dört bir yanından yardım gönderilmeye başlandı. 

Avrupa'da barış dönemi bitti: O isim Batı'ya seslendi: Bol bol silah üretin Avrupa'da barış dönemi bitti: O isim Batı'ya seslendi: Bol bol... Haberi Görüntüle

17 MİLYON DOLARLIK KRİPTO PARA BAĞIŞI YAPILDI

Londra merkezli blok zinciri analiz sağlayıcısı Elliptic şirketinin verilerine göre, Ukrayna hükümetinin Twitter üzerinden paylaştığı hesaplara 12 bin 799 işlem ile 10,2 milyon dolar değerinde kripto para transferi yapıldığı bildirildi. 

Şirket Ukrayna hükümetine ve orduyu destekleyen sivil toplum kuruluşlarına toplam 16,7 milyon dolar değerinde kripto para bağışı yapıldığını bildirdi. 

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

2 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE NFT 

Bu baışlar dışında Ukrayna hükümetinin Ethereum hesabına yaklaşık 2 milyon dolar değerinde NFT gönderildiği de bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading