Yandex Metrica

Ukrayna savaşa hazırlanıyor! Siviller askeri eğitime başladı

Ukrayna savaşa hazırlanıyor! Siviller askeri eğitime başladı

Rusya, Ukrayna sınırına yığınak yapmaya devam ederken, ABD güçleri de Ukrayna askerlerini eğitiyor. Eğitim gören Ukraynalı askerler ise sivilleri eğiterek olası bir savaş durumu için hazırlık yapıyor.

Dünya

19.02.2024, 16:12

ABD Florida Ulusal Muhafız askerleri, Ukrayna'nın Polonya sınırına yakın olan Lviv kentinde Ukrayna askerlerin Rusya'ya karşı kullanmaları için M141 Bunker roketatarlarını kullanma eğitimi veriyor. 

Bunker Buster olarak adlandırılan roketatarların 100 tanesi askeri yardım sevkiyatının bir parçası olarak geçtiğimiz günlerde Ukrayna'ya ulaşmıştı. 

Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte telsiz konuşmaları Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte... Haberi Görüntüle

2015 YILINDAN BERİ UKRAYNA'DA ABD ASKERİ VAR 

Diğer yandan, 2015 yılından beri 200 ABD askeri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri eğitim ve destek vermek için ülkede varlığını sürdürüyor.

Ermenistan rahat durmuyor! Azerbaycan mevzilerine taciz ateşi: Bir asker yaralandı Ermenistan rahat durmuyor! Azerbaycan mevzilerine taciz ateşi: Bir asker yaralandı Haberi Görüntüle

RUS TANKLARI İÇİN ÖZEL ÜRETİLMİŞ TANKSAVAR ROKET 

ABD, Rus tanklarını yok etmek için özel olarak tasarlanan Javelin tanksavar füzelerinden de 300 tane gönderdi. İngiltere'de NLAW tanksavar füzelerini göndermişti. 

Dünyanın gözü 'misilleme' saldırısına çevrildi! ABD medyası tarih verdi: İran İsrail'e ne zaman saldıracak? Dünyanın gözü 'misilleme' saldırısına çevrildi! ABD medyası tarih verdi: İran... Haberi Görüntüle

SİVİLLER DE EĞİTİME KATILIYOR

Amerikalı askerler, Ukrayna askerlerini eğitirken, Ukrayna Ulusal Muhafızları'da sivillere silah tutma eğitimi verdi. Kiev sakinleri tahta kalaşnikovlarla askeri eğitim aldı. 

ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

RUSYA SINIRA YIĞINAK YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Ukrayna'da askeri eğitimler sürerken, Rusya sınıra 130 bin asker ve onlarca tank yığdı. Belarus'a da eğitim tatbikatı için asker gönderen Rusya Devlet Başkanı Putin, Kiev'den 200 kilometre uzaklıkta buluna Kalinkoviç yakınlarına Rus yapımı T-72 tanklarını konuşlandırdı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading