Yandex Metrica

Ukrayna'nın kilit noktası Luhansk ele geçirildi! Putin askerlerini tebrik etti

Ukrayna'nın kilit noktası Luhansk ele geçirildi! Putin askerlerini tebrik etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna doğusundaki Rus birliklerini 'Luhansk'ı özgürleştirdikleri' için tebrik ettiği bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 19:30

Rusya'nın Donbas bölgesinde bağımsızlığını tanıdığı Luhansk yönetimine bağlı bölgenin 'özgürleştirildiği' yönünde açıklama geldi. 

Reuters'ın aktardığı habere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün Rus birliklerini 'Ukrayna'daki askeri harekatta önemli bir kilometre taşı olan Luhansk'ı özgürleştirdiği' için tebrik etti. 

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

SON KALE KONTROL ALTINA ALINDI

Rusya'nın 24 Şubat günü Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişimi devam ederken, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu Ukrayna'nın doğusundaki 'son kale' olan Lisiçansk kentinin Rus güçleri tarafından tamamen kontrol altına alındığını ilan etmişti. 

Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu yükseltme peşinde Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu... Haberi Görüntüle

5 YERDE TAM KONTROL SAĞLANDI

Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Lisiçansk kenti ile Belogorivka, Novodrujesk, Maloryazantseve ve Belaya Gora yerleşim birimleri üzerinde tam kontrol sağlandı" ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading