Yandex Metrica

Ukrayna duyurdu! 10 insani koridor üzerinde anlaşmaya varıldı

Ukrayna duyurdu! 10 insani koridor üzerinde anlaşmaya varıldı

Ukrayna Başbakan Yardımcısı İrina Vereşçuk, sivillerin bugünkü tahliyesi için 10 insani koridor üzerinde anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 22:07

Rusya-Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Ukrayna Başbakan Yardımcısı İrina Vereşçuk, sivillerin bugünkü tahliyesi için bilgilendirme yaptı.

ABD soykırımcı İsrail'i skandal sözlerle savundu: İsrail'in uluslararası insancıl hukuku ihlal ettiği sonucuna varmadık ABD soykırımcı İsrail'i skandal sözlerle savundu: İsrail'in uluslararası insancıl hukuku... Haberi Görüntüle

10 İNSANİ KORCİROR ÜZERİNDEN ANLAŞMA YAPILDI

Vereşçuk, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, bugün çatışma bölgelerindeki sivillerin 10 koridor üzerinden güvenli bölgelere geçebileceğini bildirdi.

Mariupol'dan Zaporijya'ya geçmek isteyenlerin ancak kendi araçlarıyla çıkabileceklerini belirten Vereşçuk, Berdyansk'a ise tahliye için otobüs göndereceklerini kaydetti.

NATO toplantılarını fırsat biliyor: Zelenski yine silah istedi NATO toplantılarını fırsat biliyor: Zelenski yine silah istedi Haberi Görüntüle

ATEŞKES İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Vereşçuk, Tokmak, Energodar ve Melitopol kentlerinden Zaporijya'ya geçmek isteyenler için insani koridorların açık olacağını, Luhansk bölgesindeki koridorların Rus birliklerinin ateşkes yapması için çalışacağını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading