Yandex Metrica

Ukrayna direnişi taraf kaybediyor! Batı ağız birliği edip 'toprak verin' demeye başladı

Ukrayna direnişi taraf kaybediyor! Batı ağız birliği edip 'toprak verin' demeye başladı

ABD Başkanı Joe Biden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın barış için Rusya'ya toprak vermeyi gündemine alması gerektiğini söyledi. Biden açıklamasında, 'Bir taviz verilmesi gerekiyor. Barış için Ukrayna’nın toprak konusunda taviz verip masaya oturması gerekebilir' ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 19:22

ABD Başkanı Joe Biden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Bir gazetecinin 'Ukrayna Rusya'ya barış için toprak vermeli mi?' sorusunu cevaplayan Biden, Ukrayna halkının büyük tepkisini çekti. 

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez daha hedef alındı ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez... Haberi Görüntüle

BİDEN'DAN TOPRAK VERSİNLER SÖYLEMİ 

Biden soruya verdiği cevapta, "Onların toprağı, ben söz sahibi değilim" diyerek söze başlayan Biden, "Ancak bir taviz verilmesi gerekiyor. Barış için Ukrayna’nın toprak konusunda taviz verip masaya oturması gerekebilir" diye konuştu. 

İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu Haberi Görüntüle

BİDEN SÖYLEM DEĞİŞTİRDİ

Diğer yandan Biden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile birlikte, şubat ayında başlayan saldırının ilk günlerinde Ukraynalıların sonuna kadar direnmeleri gerketiğini söylemiş, birçok kez ‘sonuna kadar mücadele edilmesi’ gerektiğini belirtmişti.

Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Haberi Görüntüle

MACRON'DAN ZELENSKİ'YE ÇAĞRI: TOPRAKLARINIZI VERİN

Diğer yandan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukraynalı mevkidaşı Zelenski'ye hitaben, 'Ukrayna barış için toprak versin' çağrısında bulunmuştu. Macron'un bu sözleri Ukraynalıların tepkisini çekmişti.

İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın şifresi İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın... Haberi Görüntüle

ABD'Lİ ESKİ BAKAN DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ 

İsviçre'de geçtiğimiz günlerde yapılan Davos Zirvesi'nde konuşan eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger'de benzer ifadelere yer vererek, "Ukrayna, Rusya ile barışmak için toprak ve taviz vermeli” demişti. 

Zelenski ise geçen hafta verdiği bir röportajda, "Topraklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu bizim bağımsızlığımız, bizim egemenliğimizdir" sözlerine yer vermişti.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading