Yandex Metrica

Ukrayna'da TB2 sevgisi bu kez yarışma programında! MasterChef Ukrayna'da TB2 temalı yemek yapılacak

Ukrayna'da TB2 sevgisi bu kez yarışma programında! MasterChef Ukrayna'da TB2 temalı yemek yapılacak

Ukrayna'da TB2 sevgisi bu kez televizyon yarışma programında yer aldı. Ukrayna'da yayınlanan MasterChef yarışmasında yarışmacılar bu hafta TB2 temalı yemek yaparak kıyasıya yarışacak.

Dünya

23.01.2024, 20:38

Rusya Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna’da bir yandan da televizyon programları devam ediyor.  2011 yılında yayına giren MasterChef Ukrayna savaşa rağmen en çok izlenilen programlar arasında. 

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

İSTENEN TEMA FARKLI 

Televizyon programının bu haftaki bölümünde ise yarışmacılardan istenen tema oldukça dikkat çekti.  Savaşta önemli bir yere sahip olan Türk İHA'ları Bayraktar, yarışmanın bu haftaki teması olarak belirlendi. 

İsrail hapishanelerinde şiddet, taciz, tecavüz: Filistinli mahkum böyle isyan etti: Artık yorulduk İsrail hapishanelerinde şiddet, taciz, tecavüz: Filistinli mahkum böyle isyan etti:... Haberi Görüntüle

 BAYRAKTAR'A TEZAHÜRAT

MasterChef Ukrayna'nın yayınlanan tanıtım videosunda, yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı. Görüntülerde jüri üyelerinin "Bayraktar" şeklinde tezahürat yaptı. 

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

BELGESEL YAYINLANMIŞTI

Ukrayna televizyonlarında daha önce de Bayraktar belgeseline yer verildmişti.  Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından 1+1, Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB2'leri anlatan "Bayraktar Efsane Kanatlar" belgeseli yayınlamıştı.

Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Haberi Görüntüle

UKRAYNA ORDUSU AKTİF OLARAK KULLANIYOR 

Bayraktar TB2 SİHA'lar, Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşta Ukrayna Ordusu tarafından savunma amacıyla aktif olarak kullanılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading