Yandex Metrica
SON DAKİKA
Twitter dosyaları 4. bölüm: Michelle Obama Trump'ın hesabının kapatılması için baskı yaptı

Twitter dosyaları 4. bölüm: Michelle Obama Trump'ın hesabının kapatılması için baskı yaptı

Elon Musk'ın Twitter ifşaları devam ediyor. Twitter Dosyası 4 açıldı. Barrack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın da Donald Trump'a yönelik karalama kampanyasında en ön safta yer aldığı ortaya çıktı. Twitter dosyası 4'e göre Michelle Obama, Trump'ın hesabının kapatılması için Twitter'a baskı yaptı.

Dünya

12.03.2024, 12:35

Elon Musk'ın Twitter ifşaları son sürat devam ediyor. Twitter dosyalarının dördüncüsünde Michelle Obama'nın Donald Trump'ın Twitter hesabının kapatılması için baskı yaptığı ortaya çıktı. 

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın pedofili dosyası ve Donald Trump'ın sosyal medyadan silinmesine dair dosyalarnın ardından Abd eski Devlet Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın, eski Başkan DOnald Trump'ın sanal olarak yok edilmesi için Twitter'a baskı yaptığını ortaya çıkardı. 

Kızıl inekleri yaktıktan sonra Mescid-i Aksa'yı yıkacaklar: ABD'nin destek verdiği... Haberi Görüntüle

JASCK DORSEY'E BASKI YAPTI

Musk, geçen gün paylaştığı Twitter Dosyaları 4'te ABD’de 6 Ocak’ta meydana gelen “Kongre Baskını” olaylarından sonra Twitter’ın o dönemki sahibi Jack Dorsey’e yönelik, Trump’ın hesabının askıya alınması için baskıların arttığı ortaya çıktı. Baskıyı yapanların başında ise eski ABD Başkanı Barrack Obama’nın eşi Michelle Obama’nın gelmesi dikkat çekti. 

ABD'de bulunan bir köprüye konteyner gemisi çarptı: Köprü saniyeler içerisinde... Haberi Görüntüle

SİLİKON VADİSİNE SESLENDİ

Michelle Obama'nın Trump'ın Twitter hesabının askıya alınması için paylaştığı destek mesajında şu ifadeler yer alıyor: 

Şimdi Silikon Vadisi şirketlerinin bu canavarca davranışa olanak sağlamayı bırakma ve bu adamı platformlarından kalıcı olarak yasaklayarak ve teknolojilerinin ulusun liderleri tarafından ayaklanmayı körüklemek için kullanılmasını önleyecek politikaları uygulamaya koyarak zaten yaptıklarından daha da ileri gitme zamanıdır.

Donald Trump'a yönelik karalama kampanyasınad Michelle Obama'nın yanı sıra ABD İftira ve Karalama ile Mücadele Birliği (@ADL), teknoloji muhabiri @karaswisher ve yüksek teknoloji yatırımcısı @ChrisSacca'nın da yer aldığı görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading