Yandex Metrica
SON DAKİKA
TUSAŞ ve Katar arasında önemli anlaşma!

TUSAŞ ve Katar arasında önemli anlaşma!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), uluslararası akademik iş birliklerine dünyanın en başarılı ilk 500 üniversitesi arasında yer alan Katar Üniversitesi ile akademik iş birliği anlaşması imzalandı.

Dünya

11.02.2024, 00:56

Türkiye ve Katar arasında kritik bir anlaşma imzalandı. Buna göre TUSAŞ uluslararası akademik iş birliklerine dünyanın en başarılı ilk 500 üniversitesi arasında yer alan Katar Üniversitesi ile devam edeceğini belirtti.

Dünyaya açık tehdit bu kez en tepedeki isimden geldi: Nükleer... Haberi Görüntüle

İYİ YETİŞTİRİLMİŞ İNSAN GÜCÜNE KATKI SAĞLANACAK

Anlaşma kapsamındaki yaz staj programı ile orta/uzun vadede nitelikli ve iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlanacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ek olarak, anlaşma kapsamında Katar Üniversitesi öğretim kadrosu ile gerçekleştirilecek olan akademik iş birlikleri vasıtasıyla iki tarafın da eğitim kataloğundaki çeşitliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Akademik alanda gerçekleştireceğimiz iş birliklerinin yanında Ar-Ge ve inovasyon kapsamında önemli projelerin Katar ile hayata geçirilmesi için yapılacak çalışmalar da imzalanan bu anlaşma kapsamında ele alınacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading