Yandex Metrica

Türkiye ve Pakistan'dan askeri iş birliğini artırma yönünde ortak karar

Türkiye ve Pakistan'dan askeri iş birliğini artırma yönünde ortak karar

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın Pakistan'daki resmi ziyareti kapsamında mevkidaşı Bacva ile görüşmesinde askeri iş birliğini artırmada mutabık kalında

Dünya

23.01.2024, 17:37

Türkiye ve Pakistan'ın, eğitim ve terörle mücadele başta olmak üzere askeri iş birliğini artırma noktasında mutabık kaldığı belirtildi.

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ SAVUNMA VE GÜVENLİK İŞ BİRLİĞİNE VURGU

Pakistan Ordusu Halkla İlişkiler Birimi yaptığı açıklamada Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın Pakistan'daki resmi ziyaretinde Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kamar Cavid Bacva ile bir araya gelmesine yer verirken, görüşmede Dündar ile Bacva'nın ikili ilişkileri değerlendirip, iki ülke arasında savunma ve güvenlik iş birliğine de vurgu yapıldığını belirtti.

Bacva, Pakistan'ın Türkiye ile köklü tarihi geçmişe sahip, kültürel ve dini yakınlıklara dayanan kardeşçe ilişkilerine büyük önem verdiğine vurgu yaptı. Dündar ve Bacva, Türkiye ile Pakistan arasındaki eğitim ve terörle mücadele başta olmak üzere askeri iş birliğini artırmada mutabık kaldı.

Bacva, geçtiğimiz ay Türkiye'yi ziyaret etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading