Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye'nin 'Pençe-Kılıç' operasyonu rahatsız etti! ABD'li vekilden skandal sözler

Türkiye'nin 'Pençe-Kılıç' operasyonu rahatsız etti! ABD'li vekilden skandal sözler

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone, İstikal Caddesi'ndeki bombalı saldırının intikamını alan Türkiye'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonuyla ilgili skandal sözler sarf etti. Eli kanlı örgütün kirli propagandasına ortak olan Frank Pallone, F-16 satışına engel olacağını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:05

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Düzenlenen operasyonla terör yuvaları yerle bir edildi. İstikal Caddesi'ndeki bombalı saldırının intikamını alan Türkiye'nin operasyonu ABD'li Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone'u rahatsız etti.

Haberi New York Times gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonunu manşetine taşıdı. Söz konusu haberde ''Türkiye, Irak ve Suriye'deki kürt düşmanlarını bombaladı, muhtemelen düzinelerce öldürdü" başlığı ile okuyucularına servis etti.

ABD'li gazete, Türkiye'nin İstanbul'da ölümcül bir bombalı saldırı düzenlemekle suçladığı militanların kökünü kazımak için 'terörle mücadele adını verdiği' bir operasyon düzenlediğini belirtti.

Pençe Kılıç Harekatı rahatsız etti: ABD'li vekil terör örgütünün propagandasına ortak oldu!

Gizemli saldırı! Rus medyası önce yayınladı, sonra sildi! Kamikaze dron'lar... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

New York Times gazetenin haberini alıntılayan ABD'li Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone, eli kanlı terör örgütünün kirli propagandasına ortak olurken Türkiye'ye yönelik küstah ithamlarda bulundu. ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone sosyal medya hesabı Twitter'dan skandal bir paylaşımda bulundu. Frank Pallone, yaptığı paylaşımda, "Erdoğan, bir hastane de dahil olmak üzere sivil altyapıyı bombaladı." ifadelerini kullandı.

Son dakika... ABD'nin acil ateşkes ilanı ve rehine takası teklifini... Haberi Görüntüle

''F-16 SATIŞINI ENGELLEMEK İÇİN BAŞKA BİR NEDEN''

Türkiye'ye F-16'yı yasaklamanın doğru olacağını düşünen Frank Pallone, "Türkiye'ye F-16 savaş uçağı satışını engellemek için çalışmamın bir başka nedeni de bu. Erdoğan'ın saldırganlık modeli, ABD askeri teçhizatı konusunda ona güvenemeyeceğimizi gösteriyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading