Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye'nin NATO vetosu! İsveç'ten ardı ardına kritik açıklamalar

Türkiye'nin NATO vetosu! İsveç'ten ardı ardına kritik açıklamalar

İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ve İsveç Dışişleri Bakanı Peter Hultqvist, Türkiye'nin, terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği destekten ötürü İsveç ve Finlandiya'ya uyguladığı NATO vetosu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya

23.01.2024, 22:09

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ile başkent Stockholm'de görüştü.

Rus basını terör saldırısı için ödenecek tazminat miktarını açıkladı! İşte... Haberi Görüntüle

ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Guterres ve Andersson; Avrupa'daki güvenliği, Kovid-19 salgını ve Rusya’nın Ukrayna saldırılarını ele aldıkları görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Cidde'de önemli görüşme: Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı bin Ferhan, ABD... Haberi Görüntüle

'HER TÜRLÜ SORUNU YA DA YANLIŞ ANLAŞILMAYI GİDERECEĞİZ'

İsveç Başbakanı Andersson, Türkiye'yle yürütülen görüşmelere yönelik bir soruya, "Türkiye ile yakın gelecekte yapıcı görüşmeler yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Türkiye'nin taleplerini ve sorularına yanıtlarımızı doğrudan Türkiye'ye vereceğiz. Her türlü sorunu ya da yanlış anlaşılmayı gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

Putin 'Garip bir tesadüf' diyerek duyurdu: 'DEAŞ, genellikle ABD'nin düşmanlarına... Haberi Görüntüle

'DİPLOMATİK YOLDAN ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Öte yandan Alman haber kanalı Deutsche Welle'ye (DW) konuşan İsveç Savunma Bakanı Peter Hultqvist ise; Türkiye'nin NATO blokajıyla ortaya çıkan sorunu diplomatik yoldan çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading