Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye'nin diplomasi atağı! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Rusya'da

Türkiye'nin diplomasi atağı! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Rusya'da

Rusya'nın Ukrayna krizi devam ederken Türkiye'nin diplomasi trafiği de yoğun bir şekilde devam ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu kapsamda Rusya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. İki mevkidaşın görüşmeden sonra ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.

Dünya

23.01.2024, 22:06

Türkiye'nin Rusya Ukrayna krizi için diplomasi trafiği yoğun bir şekilde devam ediyor.

Özgürlüğe siyonizm engeli: Yahudi düşmanlarını vatandaşlıktan çıkaracak: Almanya'nın yuları kimin... Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU MOSKOVA'DA 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ikili ve uluslararası gündemdeki konuları geniş yelpazede görüşmek üzere Moskova'da.

Çavuşoğlu, oradaki temaslarının ardından Ukrayna'ya geçecek.

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Dün Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Rusya ve Ukrayna'ya gideceğini söylemişti.

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmaların durması ve kalıcı barış için çaba sarf etmeyi sürdüren Türkiye, krizin başından bu yana Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'yı ilk kez Antalya'da bir araya getirmişti. 

Hamas liderlerinden Hamdan duyurdu: İsrail ateşkes için kararını verdi Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FORUM KAPSAMINDA 11 LİDERLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye, savaşın iki tarafının dışişleri bakanlarını da Antalya Diplomasi Forumu kapsamında 10 Mart’ta bir araya getirerek önemli bir diplomatik başarıya imza attı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba'nın katıldığı toplantıda, savaşın sonlandırılması için atılabilecek adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Forum kapsamında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in de aralarında bulunduğu 11 liderle görüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading