Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk aile ırkçı saldırıya uğradı! Alman komşu tüfekle saldırıp evlerini yakmaya çalıştı

Türk aile ırkçı saldırıya uğradı! Alman komşu tüfekle saldırıp evlerini yakmaya çalıştı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Heiligenhaus şehrinde Trabzonlu Aktaş ailesi Alman komşularının havalı tüfekli saldırısına uğradı.

Dünya

23.01.2024, 20:22

Almanya'nın Heiligenhaus kentinde yaşayan Aktaş ailesi Alman komşularının ırkçı saldırısına uğradı. 

Aleyna Aktaş ile eşi Mehmet Aktaş yan dairelerinde oturan komşularının havalı tüfek saldırısı ile yaralandı. Saldırganın daha sonra Aktaş ailesinin oturduğu evin kapısını baltayla kırarak içeri yanıcı madde dökmeye çalıştığı öne sürüldü. 

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

ALMAN KOMŞU TÜRK AİLENİN EVİNİ YAKMAYA ÇALIŞTI 

Aleyna Aktaş'ın dayısı Ahmet Karataş, ailenin yanarak ölmekten şans eseri kurtulduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: 

Alman komşuları yaklaşık 4 ay önce uyuşturucu madde içtikleri için yeğenimin eşi tarafından, 'evlerine duman geldiği ve küçük bebekleri olduğu' gerekçesiyle uyarılmış. Bunun üzerine aralarında bir tartışma yaşanmış. Aradan zaman geçmesine rağmen bu kişi yeğenim ve ailesine kin tutmuş olacak ki bugün bu inanması güç saldırıyı gerçekleştirmiş.

Ukrayna'ya yardım kararına Rusya'dan tehdit geldi: Hesap vereceksiniz! Ukrayna'ya yardım kararına Rusya'dan tehdit geldi: Hesap vereceksiniz! Haberi Görüntüle

BALTAYLA KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞTI 

Diğer yandan Karataş konu ile ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi: 

Sabah erken saatte yeğenim Aleyna işe giderken daha önce tartıştıkları Alman komşuları yeğenime saçma atan havalı tüfekle ateş etmiş. Ne olduğunu anlamayan Aleyna yaralanıp dairelerine geri koşmuş. Olayı gören eşi Mehmet dışarı fırlamış ve komşu ona da aynı yöntemle ateş edip bacağından yaralamış. Daha sonra hazırlıklıymış ki bu saldırgan komşu eline balta alıp kapıya dayanmış ve kapıyı kırarak içeri girmiş. Eve yanıcı madde döküp ateşe vermiş. Yeğenim ve eşi ve 6 aylık çocuklarını alıp balkona kaçmışlar. Polisi aramışlar, onları balkondan itfaiye ve polis alıp kurtarmış.

Macron Kafkasya'da gerilim istiyor! Bakü Büyükelçisi geri çağrıldı Macron Kafkasya'da gerilim istiyor! Bakü Büyükelçisi geri çağrıldı Haberi Görüntüle

TÜRK AİLE 6-7 YERLERİNDEN VURULDU 

Dayı Karataş, "Aleyna 6-7 yerinden, eşi de birkaç yerinden yaralanmış ve halen ameliyatta saçmaları çıkarmaya çalışıyorlar. Komşuları onları evleriyle beraber yakmak istemiş. Saldırganın gözaltına alındığını öğrendik." dedi. 

Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak tecrübeli paralı asker aranıyor Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak... Haberi Görüntüle

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI 

İtfaiye tarafından yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yangın ihbarı aldıklarını, olay yerinde 'bir tehdit durumu olduğu' gerekçesi ile polisten yardım istediklerini ve evdekileri tahliye edip yangını kontrol altına aldıkları bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading