Yandex Metrica
SON DAKİKA

Trump'tan Putin'e: Moskova'yı vururuz!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın, 'Moskova'yı vururuz' sözleri basına sızdırıldı. Golfçü John Daly ile yaptığı telefon görüşmesi video kaydına alındı. Kayıtta Trump'ın Daly'e, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i nasıl tehdit ettiğini anlattığı aktarıldı.

Dünya

04.03.2024, 11:43

Golfçü John Daly'nin California’daki Hoag Classic turnuvasında hoparlör açarak gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Trump, Putin için "Hepsi onun bir nükleer güç olduğunu biliyorlar. Sanki ondan korkuyorlar" dedi.

ABD askerleri PKK'nın nevruz etkinliğinde: Teröristbaşı Öcalan'ın posterleri açıldı PKK'yı... Haberi Görüntüle

'MOSKOVA'YI VURACAĞIZ DEDİM'

Newport Beach Country Club'da otururken, aramayı yanıtlayan Daly'yi bir görgü tanığı videoya çekti.

Trump, Daly ile konuşmasında "Biliyorsun, o benim arkadaşımdı. Onunla çok iyi anlaşıyordum. 'Vladimir, sen yaparsan Moskova'yı vururuz' dedim, ona 'Moskova'yı vuracağız' dedim" ifadelerini kullandı.

Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak füze hamlesi! Blinken detayına dikkat Haberi Görüntüle

NEYİ İMA ETTİĞİ NET DEĞİL

Trump ve Daly, görünüşte Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline atıfta bulunurken, Trump'ın görevdeyken Putin ile yaptığı görüşmeyle ilgili neyi ima ettiği ise net değil.

Rusya'daki terör saldırısında ölü sayısı arttı: 3 şüpheli daha tutuklandı Haberi Görüntüle

VİDEO YENİ

ABD merkezli Business Insider, konuyla ilgili Trump'ın danışmanlarına ulaşmak istediklerini ancak yanıt alamadıklarını belirtti. Business Insider, videoyu çeken turnuva katılımcısı aracılığıyla videonun tarihini ve yerini doğruladıklarını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading