Yandex Metrica

Trump meydan okudu: Biden'ı boksta deviririm

Trump meydan okudu: Biden'ı boksta deviririm

Eski ABD başkanı Donald Trump'ın Joe Biden ile savaşı devam ediyor. Boks maçı etkinliğinde konuşan Trump, "Muhtemelen Biden ile dövüşüm çok kolay olurdu. Onu ilk saniyelerde devirirdim" yorumunda bulundu.

Dünya

23.01.2024, 17:57


Geçtiğimiz yıl ABD seçimlerinde Joe Biden’a karşı başkanlığı kaybeden Donald Trump'ın Biden savaşı devam ediyor. Geçmişte televizyonda reality show geçmişi bulunan de Trump, bu kez boks yorumculuğuna soyundu. Evander Holyfield ile Vitor Belfort karşılaşmasının tanıtım etkinliğine katılan Trump, Biden’ı unutmadı; selefine meydan okudu. 

Trump, "Boks dövüşü için profesyonel birisini seçmek zor olurdu. Bunu pas geçeceğim çünkü çok tehlikeli. Ancak muhtemelen Biden ile dövüşüm çok kolay olurdu" dedi. Trump, "Biden'ı çok rahat ve hızlı bir şekilde devirirdim. İlk saniyelerde yere düşerdi" şeklinde konuştu.

Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Haberi Görüntüle

İLK MEYDAN OKUMAYI BIDEN YAPMIŞTI

Trump'ın bu açıklaması aslında Biden'In seçim sürecinde yaptığı bir açıklamayla bağlantılı. Biden, seçimlerden önce verdiği bir röportajda Trump’ı kadınlarla ilgili cinsiyetçi sözlerinden ötürü lise kabadayılarına benzetmiş ve eğer okulda olsalardı kabalıklarından ötürü onu cehennemi görene kadar döveceğini söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading