Yandex Metrica

Trump hakkında karar verildi: Hakim karşısına çıkacak! ABD tarihinde bir ilk

Trump hakkında karar verildi: Hakim karşısına çıkacak! ABD tarihinde bir ilk

ABD eski Başkanı Donald Trump kendisine yönelik suçlama sebebiyle hakim karşısına çıkacak. ABD tarihinde bir ilki gerçekleştiren Trump'ın önümüzdeki seçimlerde aday olup olamayacağı ise merak konusu.

Dünya

23.01.2024, 20:39

ABD eski Başkanı Donald Trump, yetişkin filmi yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolarlık sus payı ödemesi nedeniyle hakim karşısına çıkacak. Büyük jüri hakkında ceza davası açılması yönünde karar verirken Trump, ABD tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. 

Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok... Haberi Görüntüle

'RADİKAL SOLCU DEMOKRATLAR CADI AVINA ÇIKTI'

Trump, New York Büyük Jüri'sinin kendisine yönelttiği suçlamayı 'siyasi' olarak nitelendirirken bunun seçimlere müdahale olduğunu söyledi. ABD eski Başkanı Trump, evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar 'sus payı' ödemesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında New York Mahkemesi Büyük Jüri'sinin kendisini suçlamasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Trump, açıklamasında "Bu tarihteki en üst düzeydeki siyasi zulüm ve seçim müdahalesidir." ifadelerine yer verirken "radikal solcu Demokratların 'Amerika'yı Yeniden Harika Yap' hareketini yok etmek için cadı avına" çıktığını iddia etti.

Eski Başkan, ayrıca, hakkındaki Rusya soruşturması ile Mar-a-Lago'da bulunan malikanesinin FBI tarafından basılarak gizli belgeler tespit edilmesi hadiselerini hatırlattı ve şu ifadeleri kullandı:

Demokratlar, 'Trump'ı ele geçirme' saplantıları kapsamında yalan söylediler, hile yaptılar ve hırsızlık yaptılar. Ancak şimdi ise düşünülemez olanı yaptılar.

Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf yayınladı: Ayın yörüngesindeki gizemli çizgi ne? Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf... Haberi Görüntüle

ABD TARİHİNDE İLK 

ABD eski Başkanı Trump, suçu örtbas etmeye çalıştığı gerekçesiyle New York'ta mahkeme karşıısına geçerek ülke tarihinde bir ilki gerçekleştirecek.

Avusturya Başbakanı Nehammer'den arabuluculuk için 'Türkiye' önerisi: Her iki taraf da Türkiye'yi tanıyor Avusturya Başbakanı Nehammer'den arabuluculuk için 'Türkiye' önerisi: Her iki taraf... Haberi Görüntüle

TRUMP ADAY OLABİLECEK Mİ?

Trump başkanlık için yeniden aday olmayı beklese de Stormy Daniels davasının adaylığını güçleştireceği düşünülüyor. Öte yandan ABD2de suçlu bulunan bir kişinin başkan adayı olmasına yönelik herhangi bir engel yok.

 

Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak tanınmalı' Soykırımcı İsrail'den dünyaya İran çağrısı: 'Devrim Muhafızları terör örgütü olarak... Haberi Görüntüle

AVUKATI 'SUS PAYI' ÖDEMESİNİ DOĞRULAMIŞTI

Yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels, Trump ile evlilik dışı cinsel ilişkiye girdiğini ve Trump'ın ise bu konuda sessiz kalması için kendisine 130 bin dolar ödeme yaptığını iddia etmişti. Trump iddiaları reddetse de 2016'da seçim kampanyasından önce avukatlığını yapan Michel Cohen, Stormy Dananiels'a Trump'ın hesabından 130 bin dolar ödeme yapıldığını doğrulamıştı.

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Haberi Görüntüle

POLİS PROTESTOLARA KARŞI 'HAZIR OL'DA BEKLİYOR

Trump, 18 Mart'ta Manhattan Bölge Savcısı'nın soruşturması nedeniyle tutuklanacağını duyurmuş ve takipçilerine protesto çağrısında bulunmuştu. Trump'ın çağrısında sonra başlayan protestolar Büyük Jüri'nin kararının ardından devam ediyor. Eski Başkan'ın haki karşısına çıkacağı öğrenildikten sorna New York polisinden olası bir düzensizliğe karşı hazırlıklı olması istendi. 

Öte yandan Trump'ı destekleyenlerin yanı sıra Trump karşıtları da New York'ta gösteri düzenliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading