Yandex Metrica
SON DAKİKA
Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı almasına çok sevindi: Artık akıllı ellerde

Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı almasına çok sevindi: Artık akıllı ellerde

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına ilişkin yaptığı açıklamada "Twitter artık akıllı ellerde" ifadesini kullanması dikkat çekti. Sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak için geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varan Elon Musk, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın Twitter’daki yasağını kaldıracağını belirterek, söz konusu yasağı "ahlaki olarak yanlış ve tamamen gereksiz" olarak nitelendirmişti.

Dünya

23.01.2024, 20:00

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına ilişkin yaptığı açıklama, "Twitter artık akıllı ellerde" yorumunu yaptı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından yaptığı açıklamada, "Twitter artık akıllı ellerde" dedi.

Kassam'dan işgalcilere ağır darbe: Askeri araçlar vuruldu, İsrail askerlerinin bulunduğu... Haberi Görüntüle

TRUMP MUTLU OLDU 

Eski ABD Başkanı Donald Trump, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından kendi kurduğu sosyal medya platformu "Truth Social" üzerinden yeni bir paylaşım yaptı.

Trump, Twitter'ın bir an önce sahte hesaplardan kurtulması gerektiğini söyleyerek, "Twitter'ın şimdi artık daha akıllı ellerde olmasından ve ülkemizden gerçekten nefret eden radikal sol akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmemesinden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading