Yandex Metrica

Thodex'in kurucusu Fatih Özer bir kez daha hakim karşısında! İade edilecek mi?

Thodex'in kurucusu Fatih Özer bir kez daha hakim karşısında! İade edilecek mi?

Türkiye'de ünlülerin de aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırmaktan kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer yakalandığı Arnavutluk'ta bir kez daha hakim karşısına çıktı. İadesi görüşülen Özer'in duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Dünya

23.01.2024, 20:03

Türkiye'de içlerinde birçok ünlünün de bulunduğu binlerce kişiyi kripto para borsası Thodex üzerinden dolandıran ve kırmızı bültenle aranan Fatih Faruk Özer, Arnavutluk'ta yakalandı. 

Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Haberi Görüntüle

DURUŞMA YİNE ERTELENDİ

Arnavutluk hükümeti Elbasan Savcılığı'ndan Özer'in Türkiye'ye iade edilmesini talep etti. Özer , yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşma yine ertelenirken, Özer'in avukatı hakimin reddini talep etti. 

Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih verildi Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih... Haberi Görüntüle

HAKİM AVUKATIN TALEBİNİ REDDETTİ

Dava daha önce iki kere ertelenmişti. Özer'in avukatı Türkiye'den gelen delillerin yazılı olarak tercüme edilmesini ve Türkiye Başsavcılığından başka vukuat olup olamdığı konusunda ek delil talebinde bulundu. Hakim, avukatın delilleri tercüme edilmesi talebini kabul ederken diğer talebini reddetti. Duruşma 14 Kasım'a ertelendi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading