Yandex Metrica
SON DAKİKA
The Economist Boris Johnson'a ateş püskürdü! 'Yalancı, sahtekar, toksik...'

The Economist Boris Johnson'a ateş püskürdü! 'Yalancı, sahtekar, toksik...'

İngiltere merkezli basın dergisi The Economist, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifası sonrası yeni kapağını yayınladı. Kapakta Johnson'a 'palyaço düşüşü' yakıştırması yapan The Economist söz konusu haberinde 'Mahvolmuş bir başbakan ve perişan bir ülke' ifadelerine yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 19:30

İngiltere'de yayın hayatına devam eden The Economist, Başbakan Boris Johnson'ın istifası sonrası yeni bir kapakla okuyucularıyla buluştu. 

Söz konusu kapakta Boris Johnson için 'palyaço düşüşü' ifadesi kullanılırken Johnson'un bağlı olduğu ipin kopması tasvir edildi. 

Moskova'daki terör saldırısında acı bilanço: Ölü sayısı artıyor Haberi Görüntüle

JOHNSON KENDİ SAHTEKARLIĞI YÜZÜNDEN DEVRİLDİ 

Konuyla alakalı yayınlanan yazıda, Johnson'un bu sürece gelene kadar ardı ardına bir sürü skandalla anıldığı belirtilirken, "Bay Johnson, kendi sahtekârlığı yüzünden devrildi, bu nedenle bazıları, İngiltere'yi rotasına döndürmek için basit bir liderlik değişikliğinin yeterli olacağı sonucuna varabilir." ifadeleri kullanıldı. 

Son dakika... İsrail Gazze'de insani yardımlara eşlik eden ekipleri hedef... Haberi Görüntüle

'İNGİLTERE ARTIK BİLİNENDEN DAHA FAKİR BİR ÜLKE'

Diğer yandan söz konusu yazıda İngiltere'nin bilinenin aksine daha fakir olduğu belirtildi. İngiltere'nin durumunun şu an tehlike arz ettiğine dikkat çekilen yazıda, "Ülke düşündüğünden daha fakir. Cari açığı şişmiş, sterlin değer kaybetmiş ve borç-faiz maliyetleri yükseliyor. Bir sonraki hükümet aynı anda hem harcamaları artırmakta hem de vergileri azaltmakta ısrar ederse, bir krize girebilir" sözlerine yer verildi. 

Son dakika... BM Güvenlik Konseyi Gazze'de ateşkes tasarısını kabul etti:... Haberi Görüntüle

'KİMSENİN İTİBARI JOHNSON'LA TEMASTAN SAĞ ÇIKAMAZ'

Yine The Economist'te dün yer alan bir yazıda, Boris Johnson'un 'toksik' bir kişiliği olduğu ifade edilirken, 'Kimsenin itibarı Johnson'la temastan sağ bir şekilde çıkamaz' sözlerine yer verildi. 

ABD'de başkanlık yarışı kızıştı! Biden, bağışta Trump'a büyük fark attı Haberi Görüntüle

'JOHNSON SERİ BİR YALANCI'

Boris Johnson'ın yalancı olduğu iddia edilen yazıda, "Boris Johnson'ın seri bir yalancı olduğu ve kendisini zor sorunlara sokacak öz disiplinden yoksun olduğu iyi biliniyordu." sözlerine yer verildi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading