Yandex Metrica

Teröristler cami basıp Kuran-ı Kerim yaktı

Teröristler cami basıp Kuran-ı Kerim yaktı

Suriye'nin Deyrizor'un Darnaj kasabasında cami imamının evi ateşe verilirken, Kuran-ı Kerimler yakıldı. Teröristler, aralarında çocukların da bulunduğu onlarca sivili tutukladı. Sokağa çıkma yasağı uygulanan bölgede sivillerin öldürüldüğü iddia edildi.

Dünya

23.01.2024, 19:03

Suriye’de PKK’lı teröristlerin dini değer ve kutsallara yönelik saldırıları artıyor. Cami imamının evi ateşe verildi, Kuran-ı Kerimler yakıldı. Keyfi uygulamalarla halkı canından bezdiren teröristlerin sokağa çıkma yasağı uyguladığı bölgede sivilleri öldürdüğü konuşuluyor.

Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte böyle gördü: Siyasi sembolizm Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte... Haberi Görüntüle

CAMİ BASIP KURAN-I KERİM'İ YAKTILAR

Yeni Şafak'ın haberine göre; Deyrizor’un Darnaj'da cami imamının evi ateşe verilirken, Kuran-ı Kerimler yakıldı. Camiye saldırıp Kur'an-ı Kerimleri yakan teröristler, imam Usame Halil el-Vatban başta olmak üzere kendilerine karşı çıkan herkesi tutukladı. Kur'an-ı Kerimleri yere atıp ateşe veren teröristler, kendilerine karşı çıkan vatandaşların evlerini de yaktı. Teröristler, aralarında çocukların da bulunuğu onlarca vatandaşı hiçbir gerekçe göstermeden gözaltına aldı.

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron... Haberi Görüntüle

PAZAR VE ALIŞVERİŞ NOKTALARINI TAMAMEN KAPATTILAR

Sivil vatandaşlar, uzun zamandan bu yana keyfi tutuklamaların yanı sıra yaşam ihlalleri ve dini değerlere yönelik saldırılar sebebiyle eylemler yapıyordu. Yaşananlardan sonra teröristler, pazar ve alışveriş noktalarını tamamen kapattı. Bölgeye giriş ve çıkışların yasaklanmasıyla gıda girişi ve hastaların tedavisi sekteye uğradı. Fırat kıyısında onlarca hasta, kadın ve çocuğun beklediği belirtiliyor.

Sokağa çıkma yasağının ardından silah seslerinin dinmediği kasabada sivillerin öldürüldüğü iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading