Yandex Metrica

Sitede Ara

Tayvan askerleri Asya'nın alay konusu oldu! Taşla drone düşürmeye çalıştılar

Tayvan askerleri Asya'nın alay konusu oldu! Taşla drone düşürmeye çalıştılar

Çin ile Tayvan arasındaki gerilim ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin ziyareti sonrası artarken, Çinliler, Tayvan ordusuyla drone kullanarak alay etmeye başladı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Tayvan ordusunun olası bir saldırıya karşı oldukça hazırsız olduğu ortaya çıkarken, Tayvan ordusu sosyal medyanın alay malzemesi oldu.

Dünya

23.01.2024, 19:49

Çin ile Tayvan arasında yaşanan gerilim ABD'nin bölgeye düzenlediği ziyaret ile iyice tırmanırken sosyal medyada yayınlanan bazı videolar Tayvan ordusunun olası bir savaşa karşı ne kadar hazırlıksız olduğunu ortaya koydu. 

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz Haberi Görüntüle

TAŞLARLA DRONE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR 

Söz konusu görüntülerde, bir eğlence düzenleyen Tayvanlı askerler, bir anda askeri üslerinin üstünde beliren droneu görerek irkiliyorlar. Olası bir saldırıya karşı oldukça hazırlıksız oldukları belli olan askerler ellerine geçirdikleri taşlarla droneu düşürmeye çalışıyorlar. 

Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye hazırlanıyor Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye... Haberi Görüntüle

ASKERİ ÜSLERİN GÜVENSİZLİĞİ ORTAYA ÇIKTI 

15 saniyelik video klip, son zamanlarda Çin sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıkan ve Tayvan ordusunu trolleyen sivil sınıf insansız hava araçlarına benzeyen bir dizi video arasında yer alıyor. Adanın ordusu daha sonra bu gizemli tehditlerin gerçekten de anakara Çin'den gelen sivil insansız hava araçları olduğunu doğruladı.

Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek gösterisi düzenlendi! Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDULAR 

Bu tuhaf karşılaşmaların video görüntüleri Çin sosyal medyasında viral hale geldi ve Tayvan ordusuyla alay eden yüzlerce yorum aldı. Klipler, çarpıcı bir güvenlik açığını ortaya çıkarıyor gibi görünüyor. Çin insansız hava araçları ile Tayvan'daki kısıtlı askeri bölgeleri istediği zamanda fotoğraflayabilme yeteneğine sahip. 

İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' Haberi Görüntüle

EN KÖTÜ İHTİMAL GERÇEKLEŞİRSE TAYVAN BÜYÜK TEHLİKEDE 

Analistler, tüm dünyanın görebileceği şekilde askeri bölgeleri ve personeli ince ayrıntılarla gösteren ve internette yayınlanan görüntülerin en iyi ihtimalle Tayvan için utanç verici ve en kötü ihtimalle tamamen tehlikeli olduğunu söylüyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading