Yandex Metrica

Taliban ülkeden kaçan pilotların çaldığı uçaklarını geri istiyor

Taliban ülkeden kaçan pilotların çaldığı uçaklarını geri istiyor

Taliban yönetimi, ülkeyi ele geçirdikleri sırada kaçan pilotların beraberlerinde götürdükleri Afgan Hava Kuvvetlerine ait uçak ve helikopterlerin ülkeye geri getirilmesi için komşu ülkelerle görüşüyor.

Dünya

23.01.2024, 18:34

Taliban yönetimi eski Afgan Hava Kuvvetlerine ait uçak ve helikopterlerin ülkeye geri getirilmesi amacıyla komşu ülkelere görüşmeye başladı. 

Afganistan'da eski Kabil yönetiminin sona ermesinin ardından yönetime bağlı birçok pilot hava üslerinden aldıkları uçak ve helikopterlerle komşu ülkelere kaçmıştı. 

ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün özellikleri ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün... Haberi Görüntüle

UÇAKLAR KAÇAN PİLOTLARLA ORTADAN KAYBOLDU

Yönetimi ele geçiren Taliban, savaş uçakları ve helikopterlerin bulunduğu ülkelere geri verin çağrısında bulunuyor. 

Buna rağmen Taliban hala hava araçlarının tamamını alabilmiş değil. 

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton... Haberi Görüntüle

'HAVA ARAÇLARINI EN KISA SÜREDE ALACAĞIZ'

Konuya ilişkin açıklama yapan Afganistan İslam Emirliği Sözcüsü Zebihullah Mücahid, hava araçlarını mümkün olan en kısa süre içerisinde Afganistan'a ulaştırmaya çalıştıklarını bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading