Yandex Metrica
SON DAKİKA
Suudi Arabistan'dan seyahat vizesine umre izni

Suudi Arabistan'dan seyahat vizesine umre izni

Suudi Arabistan, turizm ve ziyaret amaçlı gelenlerin ülkede kaldığı sürece umre yapabileceklerini açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:40

Suudi Arabistan'ın Hac Bakan Yardımcısı Abdul Fettah Meşat, yabancı hacılar için umre yapma konusunda herhangi bir kısıtlama olmadığını duyurarak, her türlü vize ile umreye onay verdiklerini açıkladı.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, kararın, "Suudi Arabistan'ın 2030 vizyonu hedeflerine uygun olarak, bu yılki umre sezonunun başlamasıyla birlikte umre ziyaretlerini gerçekleştirmek için gelenlerin işlemlerini kolaylaştırma çerçevesinde alındığı" belirtildi.

Ünlü oyuncu Will Smith Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi:... Haberi Görüntüle

DİNİ DENEYİMİ ZENGİNLEŞSİN

Yapılan açıklamada, söz konusu kararın, tüm hizmetlerin yüksek kalitede sunulması, umrecilerin kültürel ve dini deneyimini zenginleştirme çalışmalarının bir parçası olduğu aktarıldı.

Stoltenberg'ten Türkiye mesajı: Savaş uçaklarına yatırım yapma çabaları önemli Haberi Görüntüle

ÜLKEYE GİRİŞ DAMGASI BULUNANLAR DA ZİYARET EDEBİLECEK

Suudi Arabistan'daki herhangi bir havalimanından vize alabilen ülke vatandaşlarının yanı sıra ABD, İngiltere ve Schengen vizesi sahiplerinden pasaportunda ülkeye giriş damgası bulunanların, bir kereye mahsus olmak şartıyla kolaylıkla umre yapabilecekleri belirtildi.

Son dakika... BM Güvenlik Konseyi Gazze'de ateşkes tasarısını kabul etti:... Haberi Görüntüle

AİLE ZİYARETLERİ İÇİN KİŞİSEL VİZE ALIMI

Açıklamada ayrıca, aile ziyareti vizesi ve kişisel ziyaret için vize alanların, Suudi Arabistan'daki akraba ve arkadaşlarını ziyaret ederken "Umre" uygulaması üzerinden randevu alıp, birleşik ulusal vize platformuna başvurarak, umre yapabilecekleri ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading