banner2

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Kendi halkını 10 yılı aşkın süredir bombalarla katleden, ülkeden sürgün eden Esed rejimi Şam'da Noel kutlaması yaptı. İşte 'öteki Suriye'den, Batı'ya verilmeye çalışılan sakil Noel mesajı.

Dünya 29.12.2021, 10:53 29.12.2021, 11:42
Abone ol
Suriye'de dev Noel kutlaması!

2011 yılından bu yana halkını çoluk çocuk demeden katleden, yüz binlerce kişiyi öldüren, milyonlarca Suriyeliyi mülteci haline getiren Beşar Esad yönetimi, Şam'da dev bir Noel kutlaması yaptı. 

ÖTEKİ SURİYE'DEN 'BATI YANLISI REJİM' PR'I

Salgın nedeniyle Batılı ülkeler Noel etkinliklerini iptal ederken, Şam rejimi Noel kutlamalarını finanse ederek binlerce rejim yanlısı Sueiyeli ile Batı'ya mesaj verdi. Noel kutlamalarıyla ülkede her şey yolundaymış izlenimi oluşturmayı amaçlayan rejimin dünyaya vermek istediği ana görüntü, seküler ve Batı'yla eşgüdüm halinde bir Suriye fotoğrafı. 

Ancak Batılı ülkeler de dahil dünyanın bildiği somut gerçek milyon dolar harcayıp başkent Şam’da Noel kutlaması yapan Esed rejiminin, 5 milyon Suriyeliyi kamplarda hayatta kalma mücadelesine hapsetmiş olduğu. 

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!