Yandex Metrica
SON DAKİKA
Suriye'de ABD askeri üssüne SİHA'lı saldırı!

Suriye'de ABD askeri üssüne SİHA'lı saldırı!

DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyon güçleri tarafından yapılan açıklamada Suriye'nin doğusundaki El-Tanıf bölgesinde yer alan askeri üssü yakınlarına SİHA'lar ile saldırı yapıldığı bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 19:40

Suriye'de ABD üssüne SİHA'larla saldırı düzenlendi. ABD öncülüğündeki koalisyon tarafından yapılan yazılı açıklamada, Suriye, Irak ve Ürdün sınır üçgeninde yer alan Tanıf bölgesindeki askeri üsse hava araçları ile saldırı düzenlendiği bildirildi. 

Söz konusu açıklamada, koalisyon güçleri ile yerel silahlı güçlerden Magavir Es Sevra'nın yerel saatle 06.30'da SİHA'lara karşılık vererek bazılarını etkisiz hale getirdiği iddia edildi. 

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva'dan 'faşizm' uyarısı: Demokrasi risk... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YAŞANMADI 

Bu hava araçlarının kime ait olduğu ve nereden kalktığı hakkında bilgi verilmezken saldırıda can kaybının veya maddi hasarın meydana gelmediği belirtildi. 

Rusya teröristlere işkence görüntülerini paylaştı: Putin kime gözdağı veriyor? Haberi Görüntüle

İRAN DESTEKLİ GRUPLAR TARAFINDAN HEDEF ALNIYOR 

Suriye'de varlığını sürdüren ABD ve koalisyon güçlerine ait askeri noktalar, zaman zaman İran destekli yabancı terörist gruplarının varlık gösterdiği bölgelerden kalkan insansız hava araçları ve roket saldırılarıyla hedef alınıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading