Yandex Metrica

Süleyman Soylu'dan İdlib'te futbol şov! Eğlenceli anlar kameralara yansıdı

Süleyman Soylu'dan İdlib'te futbol şov! Eğlenceli anlar kameralara yansıdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İdlib'de Türk sivil toplum kuruluşlarınca yaptırılan yetim köyü ile cami ve çocuk oyun alanlarının açılışını yaptı. Topu eline alan Soylu'nun çocuklarla eğlenceli anları kameralara yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 19:13

Türkiye mülteciler için yetim köyü ve yeni yaşam ortamları inşa etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İdlib'de AFAD koordinesinde nşa edilen 57 bin briket ev daha sahibine teslim edildi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.

Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal kırıklığına uğrattınız! Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal... Haberi Görüntüle

AÇILIŞI SOYLU GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk sivil toplum kuruluşlarıınca yaptırılan yetim köyü ile camii ve çouk oyun alanlarının açılışını gerçekleştiren Soylu çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Son dakika... Füzeler ateşlendi: Hizbullah'tan İsrail'e güçlü saldırı Son dakika... Füzeler ateşlendi: Hizbullah'tan İsrail'e güçlü saldırı Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARLA İLAHİ SÖYLEDİ

Ardından aynı bölgedeki Bayındır Memur-Sen Necmettin Erbakan Camisi'nin açılışını yaptı.

Burada öğle namazını kılan Soylu, Türk Diyanet Vakfınca inşa edilen okulu gezdi, hayırseverlerle hatıra fotoğraf çektirdi.

Soylu, Killi bölgesinde Kıymetli Adam Sait Altunbiz İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nce (KIYAMDER) yaptırılan 256 konutluk yetim köyünün açılışını yaptı, köy hakkında dernek yetkililerinden bilgi aldı.

Buradaki camiyi de gezen Soylu, çocuklarla ilahi söyledi.

ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

SOYLU'DAN FUTBOL ŞOV

Halı saha ve oyun parkının da açılışını gerçekleştiren Soylu, Trabzonspor forması giyen çocuklarla bir süre futbol oynadı.

Çocukların, "Bize her yer Trabzon" sloganı Bakan Soylu ve beraberindekileri gülümsetti.

Soylu daha sonra Türk Diyanet Vakfınca Der Hasan bölgesinde yapılan yetim köyüne geçti.

Çocukların gösterilerini izleyen Soylu, sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading