Yandex Metrica

Starbucks'tan büyük skandal! Herkese bulaştı mı?

Starbucks'tan büyük skandal! Herkese bulaştı mı?

ABD'nin ünlü kahve devinin New Jersey şubesinde, bir çalışanın Hepatit A olduğu tespit edildi. Çalışanın bilmesine rağmen çalışmaya devam etmesi ülkede büyük bir infial yarattı.

Dünya

23.01.2024, 18:21

Türkiye dahil dünyanin birçok ülkesinde şubeleri bulunan Starbucks'ın ABD'nin New Jersey eyaletinde büyük bir skandal yaşandı.

Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem an! Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem... Haberi Görüntüle

ŞİRKET BÖLGEDE AŞI KLİNİĞİ KURDU

Şubede bulunan çalışanlardan birinin Hepatit A olduğu ve çalışanın test sonucunu bilmesine rağmen çalışmaya devam ettiği öğrenildi. Bölgede büyük bir infial yaratan olayın ardından şirket bölgeye aşı kliniği kurdu ve çalışanla aynı zamanda kafede olan herkesi hızlıca Hepatit A aşısı olmaya çağırdı.

ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' Haberi Görüntüle

HİÇ KİMSEDE HEPATİT A VİRÜSÜNE RASTLANMADI

Şimdiye kadar 782 yönetici ile birlikte 17 kafe çalışanının yanında 800 kişinin aşılandığı bilgisi geldi. Ayrıca bu güne kadar hiç kimsede Hepatit A virüsüne rastalanmadı. New Jersey Eyaleti Sağlık Bakanlığınca alınan karar gereği şubedeki çalışanların aşıları tamamlanana kadar şubenin kapanmasını ve bir süre daha kapalı kalmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading