Yandex Metrica

Son dakika: Zelenskiy: Rusya'nın nükleer silah kullanacağına inanmıyorum

Son dakika: Zelenskiy: Rusya'nın nükleer silah kullanacağına inanmıyorum

Son dakika haberleri... Putin'in işgal altındaki bölgelerde kısmi seferberlik yapacağını ve referandum düzenleyeceğini açıklamasının ardından ilk kez konuşan Zelenskiy "Rusya'nın nükleer silah kullanacağına inanmıyorum. Batı Putin'in şantajına kanmasın." dedi.

Dünya

19.03.2024, 05:12

Son dakika haberleri... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'den ilk cevap geldi. Alman Bild gazetesine konuşan Zelenskiy, "Rusya'nın nükleer silah kullanacağına inanmıyorum. Batı Putin'in şantajına kanmasın" dedi. 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy

Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Haberi Görüntüle

NÜKLEER SİLAH KULLANMAKLA TEHDİT ETTİ

Putin çarşamba sabahı yaptığı açıklamada derhal yürürlüğe girecek şekilde silahlı kuvvetlerinin kısmi seferber edilmesini emretmiş ve Ukrayna'ya 300.000 yedek asker gönderileceğini söylemişti. Putin'in konuşmasında Batı'yı nükleer silah kullanmakla tehdit etmişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin


'BATI PUTİN'İN ŞANTAJLARINA BOYUN EĞMEMELİ'

Putin'in açıklamasının ardından ilk kez konuşan Zelenskiy, Rusya'nın seferberlik ilanının yeni olmadığını zaten bir aydır seferberlik halinde olduklarını söyledi. Batı'nın Putin'in şantajlarına boyun eğmemesi gerektiğini vurgulayan Zelenskiy, Rusya’nın nükleer silah kullanacağına inanmadığını söyledi.

Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Haberi Görüntüle

'RUSYA ZATEN 1 AYDIR SEFERBERLİK HALİNDE'

İstihbarat servislerinin ve müttefiklerinin Rusya'nın son bir aydır seferberlik halinde olduğunu söylediğini belirten Zelenskiy'e göre kısmi seferberlik, Rusya'nın "subaylar ve diğer askeri personelle sorunları olduğunu" gösteriyor.

Harbiyelileri, savaşamayan adamları harekete geçirdiklerini zaten biliyoruz. Bu öğrenciler düştü. Eğitimlerini bile bitiremediler. Bütün bu insanlar savaşamaz. Bize geldiler ve öldüler.

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

'UKRAYNA'YI KANA BOĞMAK İSTİYOR'

Rusya'nın Ukrayna Savaşı'nı kazanması için orduya milyonlarca dolar harcaması gerektiğini söyleyen Zelenskiy, Ukrayna'ya gelen Rus askerlerin kaçtığını belirtirken Ukrayna'nın kendi topraklarını özgürleştireceğinden emin olduğunu aktardı. 

Ukrayna'yı kana boğmak istiyor, aynı zamanda kendi askerlerinin kanında da boğmak istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading