Yandex Metrica

Son dakika! Youtube Rus kanallarını engelliyor

Son dakika! Youtube Rus kanallarını engelliyor

YouTube tarafından yapılan açıklamada! Avrupa'daki Russia Today ve Sputnik bağlantılı hesapların engelleneceği bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 18:54

YouTube tarafından yapılan açıklamada, Rus kanallarının engelleneceği bildirildi. 

Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Haberi Görüntüle

RT VE SPUTNİK YOUTUBE'DA  KAPANIYOR

Yapılan açıklamada, "Avrupa'daki Russia Today ve Sputnik bağlantılı hesapları engellemeye hemen başlıyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Devlet destekli Sputnik televizyonuna ait kanalları engelleyeceğini duyuran YouTube, daha önce de Rus kanallarının para kazanma özelliğine engel getirmişti. 

Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE YAPTIRIM UYGULANDI

Google daha önce de Rusya'ya yönelik yaptırımlara imza atmıştı. RT dahil olmak üzere birden fazla Rusya kaynaklı kanalın para kazanma özelliğine engel getirilmişti. 

AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı AB'den Gazze çağrısı: Toplu mezarlar soruşturulmalı Haberi Görüntüle

FACEBOOK'TA RUSYA'YA SANSÜR GETİRDİ

Facebook yöneticilerinden olan Nathaniel Gleicher, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Artık Rus devlet medyasının dünyanın herhangi bir yerinde platformumuzda reklam yayınlamasını veya para kazanmasını yasaklıyoruz. Ayrıca ek Rus devlet medyasına etiketler uygulamaya devam ediyoruz. Bu değişiklikler halihazırda uygulanmaya başlandı ve hafta sonuna kadar devam edecek" ifadelerine yer vermişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading