Yandex Metrica

Son dakika: Ünlü restoran zincirinin logosu değişti!

Son dakika: Ünlü restoran zincirinin logosu değişti!

Rusya'daki tüm restoranlarını satma kararı alan McDonald's bu restoranları  iş insanı Alexander Govor’a satmıştı. Satışın ardından şirketin yeni logosu belli oldu.

Dünya

06.04.2024, 19:27

Ünlü fast food zinciri McDonald's'ın Rusya'daki yeni logosu belli oldu. Bir hamburger ve iki patates kızartmasını temsil ettiği düşünülen bir daire ve iki çizgiden oluşan logo şirketin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Şirketin sözcüsü konu ile ilgili Rus basınına verdiği demeçte, “Logonun yeşil arka planı, misafirlerimizin alışık olduğu ürün ve hizmet kalitesini simgelemektedir” dedi.

Ülkedeki McDonald’s mağazalarını satın alan Sistema PBO isimli şirket, fast food zinciri için isim seçeneklerinin değerlendirildiğini fakat henüz kesin bir karara varılamadığını açıkladı.

Ermenistan rahat durmuyor! Azerbaycan mevzilerine taciz ateşi: Bir asker yaralandı Ermenistan rahat durmuyor! Azerbaycan mevzilerine taciz ateşi: Bir asker yaralandı Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından mayıs ayında McDonald’s, Rusya’dan çekileceğini açıklamıştı. Şirket daha sonra yaptığı açıklamada, Sibirya’da 25 adet McDonald’s restorantı için lisansı bulunan Alexander Govor’un, ülke genelindeki 850 McDonald’s şubesini satın aldığını kamuoyuna duyurmuştu.

Rus devlet medyasına göre ülkedeki McDonald’s mağazalarını satın alan Sistema PBO şirketi, 15 restoranı yeniden açmayı planlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading