Yandex Metrica

Son dakika: Stoltenberg'den flaş Türkiye açıklaması: Türkiye'nin endişelerini gidermeliyiz

Son dakika... Putin'in Ukrayna'da stratejik hedeflerine ulaşamadığını vurgulayan Genel Sekreter Stoltenberg, "Türkiye ile masaya oturmamız ve endişelerini gidermemiz gerekli, bunu başaracağımıza güveniyorum" dedi.

Dünya

01.04.2024, 13:45

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle alt üst olan küresel dengeler, on yıllardır tarafsızlığını koruyan İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu yapmasıyla yeni bir testten geçiyor.

İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim İngilizlerden dikkat çeken analiz: Avrupa sahasına Türkiye hakim Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN ENDİŞELERİNİ GİDERMEMİZ GEREKLİ'

Türkiye, terör örgütü PKK'ya destek veren iki İskandinav ülkesinin ittifaka kabul edilmesine 'evet' demeyeceğini açıkladı.

Türkiye'nin vetosu, NATO'nun halihazırda bir numaralı gündemi. Bugün konuşan Genel Sekreter Jens Stoltenberg, Türkiye'nin terör saldırılarından en çok zarar gören NATO üyesi olduğunu ifade ederek, "Türkiye ile masaya oturmamız ve endişelerini gidermemiz gerekli, bunu başaracağımıza güveniyorum" dedi.

İran İsrail'e kamikaze İHA saldırısı başlattı: İsrail'in radar sistemlerine siber saldırı düzenleniyor İran İsrail'e kamikaze İHA saldırısı başlattı: İsrail'in radar sistemlerine siber... Haberi Görüntüle

'PUTİN UKRAYNA'DA STRATEJİK HEDEFLERİNE ULAŞAMADI'

Ukrayna'daki işgal girişimine de değinen NATO Genel Sekreteri, "Putin, Ukrayna'da stratejik hedeflerine ulaşamadı. NATO'nun sınırlarına doğru genişlemesine neden oldu" ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading