Yandex Metrica

Son dakika: Rusya Ukrayna'nın 2 kentinde ambulanslara ateş açtı

Son dakika: Rusya Ukrayna'nın 2 kentinde ambulanslara ateş açtı

Son dakika haberleri... Ukrayna Sağlık Bakanı, Rusya'nın 2 kentte ambulanslara ateş açtığını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 22:05

Ukrayna Sağlık Bakanı Rus birliklerini Zaporizhzhya ve Chernihiv bölgelerinde ambulanslara ateş etmekle suçladı.

Viktor Lyashko Ukrayna televizyonuna verdiği demeçte, Rus güçlerinin Chernihiv'deki bir psikiyatri hastanesine de ateş açtığını söyledi.

Bu yöntem tarihe geçer: Drondan bebek çığlığı yayınlayıp halkı dışarı çektiler Bu yöntem tarihe geçer: Drondan bebek çığlığı yayınlayıp halkı dışarı... Haberi Görüntüle

KİEV'DEKİ SON DURUM NE?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatmasının üzerinden 2. gün geçti.

Rus birlikleri başkent Kiev'e ilerliyor.

Gece saatlerinde Kiev'e roketli saldırı düzenlendi. Daha sonra art arda siren sesleri duyulmaya başladı.

Kiev merkezinin hemen kuzeyinde yer alan bölgelerden biri olan Obolon'da çok sayıda Rus tankı görüntülendi. Rus tanklarından biri sivil aracı da ezdi.

Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden düştü? Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden... Haberi Görüntüle

ZELENSKİY'DEN MÜZAKERE ÇAĞRISI

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Putin’e seslenerek, “Ukrayna'nın her yerinde çatışmalar sürüyor. Ölümleri durdurmak için müzakere masasına oturalım” mesajı vermişti.

Zelenskiy, ülkesindeki durumun 2. Dünya Savaşı'nı hatırlattığına işaret ederek, "Eminim ki hepiniz görüyorsunuz, tüm Avrupa görüyor. Ama biz tam anlamıyla bir şey yapacağınızı görmüyoruz. Ukrayna'ya bu kadar yavaş yardım ederken nasıl kendinizi koruyacaksınız?" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading