Yandex Metrica

Son dakika! Rusya-Ukrayna geriliminde flaş adım! Zelenskiy, Başkan Erdoğan ile görüşecek

Son dakika! Rusya-Ukrayna geriliminde flaş adım! Zelenskiy, Başkan Erdoğan ile görüşecek

Gelen son dakika haberine göre, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ve Avrupa Birliği (AB) liderleri ile görüşeceğini açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 18:51

Son dakika haberleri... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus ayrılıkçılarının yönettiği Donetsk ve Luhansk'ı tanıması ve Rus ordusunu işgale göndermesi sonrası Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy Türkiye ile görüşme hamlesi geldi.

Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Haberi Görüntüle

ZELENSKİY BAŞKAN ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ve Avrupa Birliği (AB) liderleri ile görüşeceğini duyurdu.

Şu anda konuşma hazırladıklarını aktaran Zelenskiy, akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüşme planlandığını ifade etti.

Gece saatlerinde Putin, Rusya'nın sözde Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerini tanınmasına imkan veren iki kararnameyi imzalamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading